ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο θεατρόφιλο κοινό του δήμου Τυρνάβου η θεατρική παράσταση ” Κοντορεβυθουλης. Η ιστορία… αλλιώς” από την κουκλοσκηνή του Παίγνιου Παραμυθά, σε σκηνοθεσία Ακυ Μητσουλη, σενάριο διασκευή Σταυρούλα Ζαρογιαννου.

Πήραν μέρος οι ηθοποιοί: Δημήτρης Λαπουσης, Έλενα Κυρατσα,  Νίκος Ντερτσος, Χρήστος Κρικης. Σκηνικά art puppet team Στ. Ζαρογιαννου, Δ. Λαπουσης. Χορογραφίες Στέλλα Μαγγου.

Τα παιδιά γοητεύτηκαν από τις κούκλες, κι αυτές, σε μια συνωμοσία τέτοια που ο κουκλοθεατής κάνει μυστικά με τις κούκλες στην αρχή κάθε παράστασης,  τα ταξίδεψαν στο δικό τους χωροχρόνο ακολουθώντας την περιπέτεια του Κοντορεβυθούλη και των αδελφών του.

Παράλληλα στο φουαγιέ του θεάτρου πραγματοποιήθηκε έκθεση κούκλας παραγωγής του κουκλοεργαστηριου. Τα παιδιά γνώρισαν κούκλες με διάφορες τεχνοτροπίες  ως προς την κατασκευή τους και μυήθηκαν στη διαφορετική εμψύχωση που ταιριάζει σε κάθε μια από αυτές. Την επιμέλεια του φουαγιέ ανέλαβε η διακοσμήτρια της κουκλοσκηνης Ολινα Σιδεροπουλου.

Η παράσταση έγινε υπό την αιγίδα του Γυμναστικου Συλλόγου Τυρνάβου Γ.Σ.Τ.  Ο πρόεδρος Νίκος Κυρατζης συνεχάρη προσωπικά όλους τους συντελεστές της για την τόσο αξιέπαινη προσπάθεια τους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί για την επιτυχία της, το  τουριστικό πρακτορείο του Μαντέλα για τη σημαντική στήριξή του στην κουκλοσκηνη του Παιγνίου Παραμυθά σε αυτό το παραμυθοταξιδι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ