ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΙΣΑΣ

Με επιστολή του, προς τον Δ/ντή του δημοτικού σχολείου Μακρυχωρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης,  αναφέρεται στα αποτελέσματα του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, όπου συμμετείχε και το δημοτικό σχολείο Μακρυχωρίου

.Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Διευθυντά, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορήθηκα την επιτυχία του σχολείου σας στον πανελλαδικό εικαστικό διαγωνισμό αφίσας , στον οποίο κατέλαβε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 160 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η μαθήτρια της Δ΄ τάξης Ζησοπούλου Κατερίνα.. Για το λόγο αυτό εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια.

Είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντικό να διαπιστώνει κανείς ότι η νεολαία μας διαπνέεται από ιδιαίτερες ευαισθησίες και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το σχολείο σας έχει διακριθεί πολλές φορές και η  διάκριση αυτή, δίνει σε όλους μας ελπίδα και  αποτελεί εγγύηση, ότι η νεολαία μας διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια,  ώστε να αποτελέσει και στο μέλλον ένα δημιουργικό και παραγωγικό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας, όχι μόνο στο καλλιτεχνικό αλλά και  γενικότερα στο πνευματικό στερέωμα. Τέτοιες ξεχωριστές στιγμές που προέρχονται από τις νεότερες γενεές, μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα, ότι υπάρχει μέλλον για αυτό τον τόπο για την Ελλάδα μας!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ