«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Ήττα για Αμπελωνιακό- Πήρε βαθμό ο Δαμασιακός

Με τη λευκή ισοπαλία του πρωτοπόρου Ηρακλή Λάρισας, που «σκόνταψε» στην έδρα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, με το δεύτερο στη βαθμολογία Συκούριο να εκμεταλλεύεται το «στραβοπάτημα» μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε η εντός έδρας ήττα του Αμπελωνιακού με 2-3 από το Ελευθεραί, ενώ βαθμό εκτός έδρας «τσίμπησε» ο Δαμασιακός.

ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Έχασε έδαφος ο Αμπελωνιακός που στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ, πάλεψε για την ισοφάριση, ωστόσο ηττήθηκε τελικά με 2-3 από το Ελευθεραί, που «σκαρφάλωσε» έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην 6η θέση με 31 βαθμούς.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, βλέποντας ωστόσο το δοκάρι να σταματά μόλις στο 4’ προσπάθεια του Κόκκινου, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους το Ελευθεραί προηγήθηκε, όταν στο 60’ ο Βαλατσός με κεφαλιά έγραψε το 0-1 και 5’ λεπτά αργότερα ο ο Μέκρας με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του!

Η αντίδραση του Αμπελωνιακού ήρθε στο 70’, όταν ο Κωτούλας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι, ωστόσο στο 81’ ο Βαλατσός «ψαλίδισε» τις βλέψεις για ισοφάριση όταν με σουτ έγραψε το 1-3.

Το μόνο που κατάφερε ο Αμπελωνιακός ήταν να μειώσει σε 2-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από όμορφη κεφαλιά του Βούκια.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης (65′ Πατρίκου), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας, Κόλα (75′ Βούκιας), Κόκκινος (50′ λ.τ. Μπόντε), Τσετιροκλής, Ιωαννίδης.

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρούδης Αντ., Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Τσιάμης Β., Τσιάμης Γ., Βαλατσός (85′ Μάγγος), Μαυρουδής Ι. (80′ Παυλόπουλος), Ευστρατίου (70′ Γκαραβέλης).

ΕΙ(Χ)Ε ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ!

Γκολ, αποβολές, δοκάρι, απ’ όλα είχε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Δαμασιακού με την Ολύμπικ/Νέες Καρυές, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση ισόπαλες σε σκορ και αποβολές, με το τελικό 1-1 μάλλον να αφήνει ευχαριστημένο το Δαμασιακό, αφού στο 80’ γλύτωσε την ανατροπή με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μιγδάνη!

Χωρίς τη μεγάλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κ. Καζάκη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής Οικονόμου με 2η κίτρινη κάρτα από το 30’, να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα ανοίγοντας το σκορ στο 65’ με σουτ του Στ. Λέτσιου!

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς «στα ίσα» μόλις 4’ λεπτά αργότερα, όταν άπιαστο σουτ του Σιδέρη κατέληξε στα δίχτυα του Δαμασιακού, για να μείνουν με τη σειρά τους με 10 παίκτες στο 75’ όταν ο Ζαίμι αντίκρισε τη 2η κίτρινη του διαιτητή!

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν την ολική ανατροπή, ωστόσο η ψύχραιμη αντίδραση του Δαμασιακού αλλά και το δοκάρι του Μιγδάνη έδωσαν το βαθμό στους φιλοξενούμενους, καθώς η ενέργεια του Σιδέρη στο 80’ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Σιδέρης, Σέτζας, Τσιώλης Ευάγγ., Νταϊλιάνι (65′ Ζαΐμι), Καφφές, Σχοινάς, Τριανταφυλλόπουλος (60′ Πράπας), Ταρταμπούκας, Τσιώλης Ν., Μάτος.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Ντόκος, Οικονόμου, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Τιούτιος, Δούκας (60′ Καρατζιόλης), Λέτσιος Στ. (88′ Μανάκαρης), Λούτσος Στ., Ραπτοτάσιος (77′ λ.τ. Βίδρας).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Αναγέννηση Πουρναρίου – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)

Ηρακλής Χάλκης – Αβέρωφ Λάρισας 0-3 (α.α.)

Α Ε Κιλελέρ – Βούναινα 2-0

Όλυμπος Γόννων – Ολυμπιακός Αμπελιάς 1-0

Νεάπολη Λάρισας – Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0-1

Δόξα Ραχούλας – Κίσσαβος Συκουρίου 1-4

Νέες Καρυές 2012 – Δαμασιακός 1-1

Αμπελωνιακός – Ελευθεραί 2-3

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ηρακλής Λάρισας 0-0

Βαθμολογία:

  1. Ηρακλής Λάρισας 47
  2. Κίσσαβος Συκουρίου 43
  3. Ολυμπιακός Αμπελιάς 32
  4. Ελευθεραί 32
  5. Όλυμπος Γόννων 32
  6. Αμπελωνιακός 31
  7. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 30
  8. Δαμασιακός 28
  9. Νέες Καρυές 2012 28
  10. Βούναινα 26
  11. Νεάπολη 24
  12. Δόξα Ραχούλας 22
  13. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 21
  14. Κιλελέρ 21
  15. Αβέρωφ Λάρισας 20
  16. Αναγέννηση Πουρναρίου 14
  17. Ηρακλής Χάλκης 0*
  18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα

19η αγωνιστική (Κυριακή 12/2, 15.00)

Δάφνη Γλαύκης – Νεάπολη Λάρισας 0-3 (α.α.)

Δαμασιακός – Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)

Α Ε Κιλελέρ – Όλυμπος Γόννων

Βούναινα – Αναγέννηση Πουρναρίου

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Ηρακλής Λάρισας – Δόξα Ραχούλας

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Νέες Καρυές 2012

Κίσσαβος Συκουρίου – Αμπελωνιακός

Αβέρωφ Λάρισας – Ελευθεραί

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ