ΣΤΗΝ “FRUIT LOGISTICA” ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σημαντικές πρωτοβουλίες καταβάλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής και τη συμμετοχή τους σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα η περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση φρούτων και λαχανικών στον κόσμο την FRUIT LOGISTICA που γίνεται στο Βερολίνο. Στην αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχουν αρκετές εταιρείες από την ευρύτερη περιοχή μεταξύ των οποίων και ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου ενώ έχουν κλειστεί και συναντήσεις b2b με επιχειρήσεις του εξωτερικού (προκαθορισμένα ραντεβού ).

Ταυτόχρονα ο αντιπεφερειαρχης είναι σε συνεχείς επαφές ώστε η περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετάσχει το Μάρτιο και στην έκθεση PROWEIN στο Dusseldorf με δικό της περίπτερο.  Η έκθεση PROWEIN είναι η μεγαλύτερη έκθεση για κρασιά & αποστάγματα και είναι σίγουρο ότι οι παραγωγοί της περιοχής  που θα συμμετάσχουν με το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για νέες συμφωνίες και για προώθηση των προϊόντων τους.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για πολύ σημαντικές και ουσιαστικές κινήσει που έχει ανάγκη η περιοχή μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ