ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Νίκη-ανάσα για το Φαλανιακό

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε σήμερα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ο Σμόλικας Φαλάνης επικρατώντας στην έδρα του Δωτιέα Αγιάς με σκορ 0-1.

Πιο αποφασιστικοί οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη προηγήθηκαν σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, όταν στο 43’ ο ρέφερι έδωσε πέναλτι σε απομάκρυνση αμυντικού με το χέρι, εντός περιοχής.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γ. Κακαβίτσης, που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-1, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Καλύτερος και στην επανάληψη ο Σμόλικας απώλεσε ευκαιρίες με τους Τσιρβούλη, Κόκρα, Δάσσιο και Κακαβίτση για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο με σωστή διαχείριση αποχώρησε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Μητρακούλης, Κολοβός Κ., Τανάγιας Χρ., Σκούπρας, Κόκρας (87′ Σαμαράς), Παπαδάμος (80′ Σαλγκάμης), Δάσσιος (83′ Τανάγιας Γ.), Τσιρβούλης, Κακαβίτσης.

ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για το Φαλανιακό που παίζοντας καλύτερα επικράτησε στην έδρα του της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 30’, με πλασέ του Λυγούρα μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μαχαίρα, ενώ στην επανάληψη «κλείδωσαν» τη νίκη με το Χρ. Λυγούρα να σκοράρει με κεφαλιά στο 63’, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Φατούρας, Λιλολάρι, Πανταζής, Αλεξανδρής (60′ Αλατάς Ι.), Παπαγεωργίου (75′ Ντανίκας), Κλούρας (85′ Πανταζής Ηλ.), Λυγούρας Χρ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ