ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Σε μονόλογο του Ολυμπιακού εξελίχθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι στο Βόλο για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με την Ολύμπια Λάρισας να εμφανίζεται μόνο ως… φανέλα στο γήπεδο, αφού αγωνιστικά ήταν ανύπαρκτη και υποτάχθηκε με σκορ 81-56, με τις «ερυθρόλευκες» μάλιστα να «σβήνουν μηχανές», αφού η υπέρ τους διαφορά έφτασε στις αρχές του 3ου 10λέπτου τους +36 πόντους!

Δίχως αρχή, μέση και τέλος η Ολύμπια «πνίγηκε» στη ζώνη των αντιπάλων, ενώ τα προσχήματα έσωσε η Κουτσουνούρη που το πάλεψε όσο άντεξε, όπως και οι Σουλιώτη-Λιάσκου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, αφού Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη και Ζέρβα έκαναν «πάρτι» στη ρακέτα αλλά και την περιφέρεια «φορτώνοντας» το λαρισινό καλάθι με 64 πόντους, ενώ η διαφορά δεν εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρητα ύψη λόγω του ροτέισον που ακολουθήθηκε ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Δεκάλεπτα: 24-8, 49-17, 65-39, 81-56

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου, Παγκαλίδου 3, Αγαγιώτη, Νούλα, Ζέρβα 12, Σουλτάνη 25(3), Ντελή 2, Ταντουρόφσκα 27(5), Δημητριάδου 4, Ζήτη, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 8.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια, Σουλιώτη 15, Μπούρα, Παπαστεργίου 3, Λιάσκου 10(1), Σκαρλή, Μαγδαλιανίδου 8, Κουτσουνούρη 17, Καλλίδου 3.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ