ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ  Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Χειμαδίου και παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ακόμη ο ιερέας του χωριού πατέρας Λαυρέντιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας , οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Νταφούλης και Αστέριος Σαίτης , ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης και Δημήτρης Μαιμάρης,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Χειμαδίου κ.Ελευθέριος Σεβδαλής καθώς και πλήθος κόσμου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αφεντία Σαϊτάνη και τα μέλη του Δ.Σ αφού αντάλλαξαν ευχές ,ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη στήριξη στο έργο τους.

Στον  χαιρετισμό του  ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος επισήμανε: «Δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μας για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία ,δύναμη, υπομονή , και αισιοδοξία .

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και θα πρέπει να βρούμε το σθένος και την γενναιότητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες στις οποίες βιώνουμε.

Το σθένος και την γενναιότητα θα μπορέσουμε να την βρούμε όταν εμπιστευθούμε τις τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους που προσφέρουν σε αυτές.

Φωτεινό παράδειγμα είναι ο Μορφωτικός Σύλλογος Χειμαδίου που έχει  μια δυναμική η οποία είναι αξιοθαύμαστη. Να ευχηθώ στα μέλη και φίλους  του συλλόγου να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και την αισιοδοξία, εμείς στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων και μέσα απο τον οργανισμό του δήμου τον  ΔΟΠΑΠΕΠ θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ