ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!

Προφανώς έκλεισε για να… ξανανοίξει το «βυσσινί» ραδιόφωνο, καθώς παρά τις δηλώσεις Κούγια και την εκτίμηση πως «διχάζει τους φιλάθλους», σήμερα με μια λιτή ανακοίνωση και παράλληλα με την ενημέρωση που αφορούσε σε εκδίκαση αγωγής κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε και η επαναλειτουργία του!

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«1. Τη Δευτέρα 13/2/2017 θα επαναλειτουργήσει το AEL RADIO. Το πρόγραμμα θα είναι 24ωρο και θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη 9/2/2017.
2. Την αγωγή του κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ έχασε ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα δικηγόρος Λαρίσης κ. Μπαλατσούκας, ο οποίος διεκδικούσε περίπου 20.000€ γιατί υποστήριζε ότι η θέση στην οποία τον είχε τοποθετήσει ήταν έμμισθη. Η υπόθεση είχε δημιουργήσει μεγάλες τριβές μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και Ερασιτεχνικής ΑΕΛ διότι είχαν προταθεί ως μάρτυρες μεταξύ άλλων ο γεν. Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Γεώργιος Νάκας και τις απόψεις του κ. Μπαλατσούκα υποστήριζαν τα μέλη της Ερασιτεχνικής δικηγόροι κ.κ. Γιολδάσης, Χελιδώνης κα.».

Σημειώνεται πως το κλείσιμο του ραδιοφώνου προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων, την ώρα που όλο και περισσότεροι επιλέγουν την αποχή τους από το γήπεδο, σε μια δύσκολη για την ΑΕΛ συγκυρία, αφού οι «βυσσινί» παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ενδεικτικό της κατάστασης αλλά και της «εσωστρέφειας», όπως χαρακτηρίστηκε από τον προπονητή της ομάδας Σ. Τσιώλη, το γεγονός πως στο ματς-φωτιά με την Κέρκυρα σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων αφού κόπηκαν μόλις 1.362 εισιτήρια, ήτοι 326 λιγότερα από το ματς με τον Πλατανιά που μέχρι τώρα κρατούσε τα… σκήπτρα αρνητικής προσέλευσης φιλάθλων!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ