ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τις προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης

Αμεσα δημοπρατούνται οι εργασίες ανακατασκευής τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Λαρισαίων. Τα έργα στα τέσσερα γήπεδα,. συνολικού προυπολογισμού 200.000 ευρώ περίπου, θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2016 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μετά και την υπογραφή των σχετικών προγραμματικών συμβάσεων,

μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, που έγινε χθες στο γραφείο του υφυπουργού.

Ειδικότερα, υπεγράφησαν προγραμματικές συμβάσεις για την ανακατασκευή των εξής γηπέδων:

  • Γήπεδο «Θεσσαλικό»
  • Γήπεδο Νεάπολης Α’
  • Γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα Α’»
  • Γήπεδο «Κουκολίτσιου – Μουσιάρη»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Λαρισαίων ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για τη στενή συνεργασία και τη χρηματοδότηση των έργων ανακατασκευής,  ενώ παράλληλα του έθεσε και το θέμα της ολοκλήρωσης των εργασιών για το δημοτικο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.

Ο κ. Καλογιάννης, εξήγησε στον κ. Βασιλειάδη την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την πόλη της Λάρισας, η ταχεία ολοκλήρωση του πολύπαθου αυτού έργου, συμπληρώνοντας πως οι υπηρεσίες του δήμου έχουν έτοιμες τις σχετικές μελέτες για τις εργασίες ολοκλήρωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος, και δεσμεύτηκε να διερευνήσει και να αντιμετωπίσει σύντομα το ζήτημα.

Παρών στη συνάντηση στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη, ήταν και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ