ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 8ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Το καθιερωμένο φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», φέτος θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 9 μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πέμπτη 9/2/2017: στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το “Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων”.
Συμμετέχουν 23 σύλλογοι του νομού:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΕΛΙΩΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ <<Η ΚΑΘ΄ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ>> ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΟΥ ΕΛΑΣΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΣΤΙΩΤΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΞΕΝΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ”
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ –ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ «ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ «Ο ΠΟΝΤΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ «Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ»
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΩΝ «ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΩΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ώρα έναρξης 18:15,  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 11/2/2017:  Στο θέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, συναυλία-αφιέρωμα για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη, «Αιώνιος Έφηβος» από την ορχήστρα «Νέοι Μουσικοί χωρίς Σύνορα», παρουσιάζοντας τα μελοποιημένα ποιήματά του.

Ώρα έναρξης 19:30 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο θέατρο, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να προμηθευθούν προσκλήσεις στο τηλέφωνο 6978726353 ή από το Περίπτερο του Δήμου στην Κεντρική πλατεία, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 18:00-21:00)

Τετάρτη  15/2/2017: Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Ζωή και Κότα με Χαβίτς και με Κορκότα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μποσταντζόγλου με πρωταγωνιστές τον Λαρισαίο Τάκη Βαμβακίδη και τον Αλέξη Παρχαρίδη.

Ώρα έναρξης  21:00-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο θέατρο όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να προμηθευθούν προσκλήσεις στο τηλέφωνο 6978726353 ή από το Περίπτερο του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 18:00-21:00

Πέμπτη 16/2/2017 : Οι ομάδες ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του ΤΕΕ Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα διεξάγουν φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Ώρα έναρξης  15:30 –ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρασκευή 17/2/2017: Στην αίθουσα τελετών του ΤΕΙ Λάρισας, παρουσιάζεται η παράσταση «Η ιστορία της Άλκηστις» του Συλλόγου Γυναικών Λάρισας «Άλκηστις» σε συνεργασία με το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ώρα έναρξης  13:30  – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σε όλες τις εκδηλώσεις αντί αντιτίμου εισιτηρίου προσφέρονται από όσους θα τις παρακολουθήσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα συσσίτια της πόλης μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ αποτελούμενη από τον Σύλλογο Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», τον Σύλλογο Ποντίων Λάρισας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, καλεί όλους τους συμπολίτες να συμβάλλουν με την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις, ενώ ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες φορείς που συνδιοργανώνουν τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ