ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΑ Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ -ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες στο μπλόκο της Μελούνας οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες προχωρούν σύμφωνα με αποφάσεις της γενικής τους συνέλευσης σε 4ωρους αποκλεισμούς της νέας ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων σήμερα η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ αύριο οι αγρότες θα ξεκινήσουν μαζικά από το μπλόκο στις 10 το πρωί για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στον αποκλεισμό των γραφείων του ΕΛΓΑ στη Λάρισα.

Συμπαράσταση

Εν τω μεταξύ ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών στη Μελούνα εξέδωσε το δ.σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης εκφράζει  τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που είναι ξανά στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Χαιρετίζουμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Τσαριτσάνης, όλης της επαρχίας Ελασσόνας και της περιοχής του Τυρνάβου που μέσα από τους Αγροτοκτηνοτροφικούς τους Συλλόγους και το μπλόκο της Μελούνας παλεύουν μαζί ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, στα μέτρα που εφαρμόζουν, στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ και των μνημονίων διαρκείας, επιταχύνοντας τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, με συνέπεια το παραπέρα ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών.

Τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών μας αφορούν όλους.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς, εργαζόμενους, άνεργους, επαγγελματίες, συνταξιούχους να πάρουν θέση στα μπλόκα του αγώνα. Καμία αυταπάτη, καμία αναμονή”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com