ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό των γραφείων του ΕΛΓΑ στη Λάρισα θα προχωρήσουν σήμερα στις 11 το πρωί οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα της Νίκαιας και της Μελούνας στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήρε η Πανελλαδική των Μπλόκων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Στη σημερινή κινητοποίηση θα πάρουν μέρος και οι κτηνοτρόφοι του δήμου Τυρνάβου σύμφωνα με όσα ανέφερε στο paidis.com ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζ. Παρλίτσης, επισημαίνοντας ότι οι κτηνοτρόφοι του δήμου παίρνουν ενεργά μέρος στο μπλόκο της Μελούνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγρότες στο μπλόκο της Μελούνας θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στο χώρο του μπλόκουκαι από εκεί θα ξεκινήσουν συντεταγμένα για τη Λάρισα.

Εν τω μεταξύ αύριο οι αγρότες θα πάρουν μέρος σε συνάντηση με τη διυπουργική επιτροπή στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα, με στόχο να πάρουν απαντήσεις από τους συναρμόδιους υπουργούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από τις απαντήσεις και τις δεσμεύσεις των κυβερνώντων θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και το μέλλον των κινητοποιήσεων, αν και όπως όλα δείχνουν το συλλαλητήριο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ