ΕΡΩΤΕΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ…

«Ηθελε κάτι να πει» η Δήμητρα Παπαδήμα και το έκανε! Πρώτα συγγραφικά και οσονούπω και τηλεοπτικά. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει γράψει 24 επεισόδια για την αισθηματική σειρά «Ηθελα κάτι να πω», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημά της (Εμπειρία Εκδοτική), ενώ ενδιαφέρον για την παραγωγή έχουν δείξει η ΕΡΤ και μεγάλο ιδιωτικό κανάλι της Κύπρου.

«Η ιστορία γράφτηκε πριν από 20 χρόνια. Είχα πρωτογνωρίσει τον άνδρα μου, τον ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου, και με πήγε πρώτο μας ταξίδι στο χωριό του, το Μεταξοχώρι, στην Αγιά Λάρισας. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις φυσικές ομορφιές, τις ιστορίες των παππούδων της περιοχής, τα κρυφά μυστικά των γυναικών, τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Αμέσως πήρα μολύβι και χαρτί και σε ελάχιστο χρόνο το Μεταξοχώρι έγινε το σκηνικό, ο καμβάς για τους φανταστικούς ήρωές μου» λέει στην «Espresso» η Δήμητρα Παπαδήμα και συμπληρώνει:

«Η ηρωίδα μου, μια ανάπηρη κοπέλα, η Ευγενία, είναι η μόνη τελικά που βρίσκει την αγάπη και την ισορροπία της ζωής της στη σοφία του άνδρα της, του Παύλου. Στο ημερολόγιο που κρατά αναφέρεται σε δεκάδες έρωτες που συγκλόνισαν το χωριό της. Κορυφαίο πάθος, εκείνο της ώριμης Αφροδίτης και του νεαρού Λεωνίδα. Σημειωτέον, την Αφροδίτη θα ήθελα πολύ να την ενσαρκώσω στο γυαλί. Είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τη φύση και το ένστικτό της. Το βιβλίο μου ήταν να μεταφερθεί στην ΕΡΤ σε σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά και με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τον Ηλία Λογοθέτη και τη Λήδα Πρωτοψάλτη. Με όσα προέκυψαν στη δημόσια τηλεόραση ακόμη αναμένουμε απάντηση. Μετά, ο Τζώνη Καλημέρης με προσέγγισε για να ζωντανέψει την ιστορία στο Mega και ήθελε τα 24 επεισόδια να γίνουν εξήντα. Τελικά πήγε στον ANT1 και τα σχέδια για τη δημιουργία του σίριαλ πάγωσαν και πάλι».

Η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει ακόμη ένα τηλεοπτικό σενάριο στα σκαριά, μια κομεντί με τίτλο «Το μωρό μου», που θα αφορά τις ανησυχίες των νέων για τη δημιουργία οικογένειας, την επιλογή του κατάλληλου συντρόφου και την απόκτηση παιδιών.

espressonews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com