ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΑΓΓΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ

Στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Larissa Imperial , την Παρασκευή 10 & το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο: “Ενδαγγειακή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής και θωρακικής αορτής ”.

Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ) σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής.

Επιστημονικά υπεύθυνοι είναι οι καθηγητές Αγγειοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ. Μ. Ματσάγκας & Α. Γιαννούκας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα πρωτοτυπεί καθώς σημαντικό μέρος θα έχει η παρουσίαση και συζήτηση περιπτώσεων από διάφορα Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας από έμπειρους προσκεκλημένους ομιλητές που θα συμμετέχουν.

Θέματα που θα αναπτυχθούν:

  • Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής – Standard EVAR
  • Ανεύρυσμα θωρακικής αορτής-Standard TEVAR
  • Παρανεφρικά – Θωρακοκοιλιακά ανευρύσματα
  • Δύσκολες περιπτώσεις (επιπλοκές, επανεπεμβάσεις ή περίπλοκες περιπτώσεις)
  • Το περιστατικό που θέλω να ξεχάσω ή το περιστατικό που εύχομαι να μην είχα κάνει

 

Η Τελετής Έναρξης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20.30  και θα απευθύνουν χαιρετισμό Εκπρόσωποι Τοπικών Αρχών, Πανεπιστημιακών και Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων & Συλλόγων.

Η εγγραφή στην Επιστημονική Εκδήλωση είναι Δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το επιστημονικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.ivd.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ