ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΜΦΤΩΧΗΣΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο αγώνας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 24ου δημοτικού σχολείου Λάρισας, η συγκινητική στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οι προσφορές επιχειρήσεων και επαγγελματιών της περιοχής συνέβαλαν αποφασιστικά στο να ξαναστηθεί από την αρχή και να γίνει λειτουργικό το κατεστραμμένο σπίτι μονογονεϊκής πάμφτωχης οικογένειας στη Λάρισα

που είδε όλα της τα υπαρχοντα να καίγονται από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Το δράμα της φτωχής οικογένειας δεν άφησε ασυγκίνητα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου γονέων του σχολείου στο οποίο ήταν μαθητής ο ένας γιος της οικογένειας και με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Θ. Κομπογιαννόπουπου αρχικά συγκεντρώθηκαν είδη σπιτιού, οικοσκευές και ρούχα για την οικογένεια που είχε μεταφερθεί σε άλλο σπίτι και στη συνέχεια χρήματα και είδη για να ξαναστηθεί από την αρχή το σπίτι με τα μέλη του συλλόγου να συμβάλουν στην προσπάθεια ακόμη και με προσωπική εθελοντική εργασία.

Η προσπάθεια έπιασε τόπο και ήδη το σπίτι είναι έτοιμο να υποδεχθεί την οικογένεια. Με βάση αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κομπογιαννόπουλος ανέφερε:

“Μόνο περηφάνια και ικανοποίηση μπορώ να αισθάνομαι ως άνθρωπος και ως πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδ.24ου Δ. Σχολείου που με μικρές δυνατότητες αλλά με πολύ αγώνα και τη βοήθεια πολλών συνανθρώπων (συγκινητική!!) καταφέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ξαναφτιάξαμε σε 20 ημέρες το σπίτι της οικογένειας μαθητή του σχολείου μας που κάηκε ολοσχερώς. Σας ευχαριστούμε όλους αλλά και τον καθένα χωριστά για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον!!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ