1ο ROADSHOW ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ STARTINGUP ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

 

Εκδήλωση του EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στο Επιμελητήριο

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Λάρισα.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.

Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEI Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Θεσσαλίας,  του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  του TEI Θεσσαλίας.

Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας,ιδρυτής της OramaGroup. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/larisa/

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου  2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30)

Πού: Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, Λάρισα 412 22)

Website: StartingUp.eu/roadshow/larisa/

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ