Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!

Όταν το σκορ ανοίγει εις βάρος σου από τα αποδυτήρια, ήτοι στα 14’’ δευτερόλεπτα, και τελικά αποχωρείς ηττημένος με μόλις 2-0, με το δεύτερο τέρμα πριν τη συμπλήρωση του 10λέπτου, τότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ανάψεις μια λαμπάδα στο μπόι του τερματοφύλακα που σε γλύτωσε από το διασυρμό!

Ίσως ήταν η πλέον ουσιαστική ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ, χρίζοντας ως MVP της αναμέτρησης το Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, φτάνοντας στο σημείο να μετρήσει 11 επεμβάσεις του, την ώρα που… κομψά «άδειαζε» τους υπόλοιπους!

Για την ιστορία, τα γκολ των «ερυθρολεύκων» που έκαναν πάρτι στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ανδρούτσος στα 14’’ δευτερόλεπτα (!) και ο Ιντέγε στο 9’.

Για την ΑΕΛ καταγράφεται η φάση του Αβραάμ στο 8’, και η «αναμπουμπούλα» με τους Ρέγες-Κουλουζάντε στο 83’, α και η κίτρινη κάρτα του Μασαλέσα, δείγμα γραφής για το… πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι «βυσσινί».

Και για να μην ξεχνιόμαστε, την ώρα που η νίκη στο ματς με το Λεβαδειακό θεωρείται μάλλον μονόδρομος για την ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχός της θυμήθηκε να ξεκαθαρίσει στη “Live Sport” πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για τον Ηρακλή, τονίζοντας μάλιστα πως μετά την ΑΕΛ δεν θα εμπλακεί με τα κοινά άλλης ομάδας.

Παράλληλα βρήκε την ώρα να κατηγορήσει μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ πως σήκωσαν το πανό «Κούγια Φύγε» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Έλεος, μέχρι πότε νερό στο μύλο ορισμένων;

Υ.Γ. «Ρε στα 14’’ δεν τρως καλάθι, όχι γκολ», το σχόλιο φιλάθλου που “έγραψε” στο f/b.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ