ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Με το μήνυμα: “είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που σκοπός μας είναι να πάμε τον δήμο Τεμπών ενα βήμα μπροστά”, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος έκοψε την Παρασκευή παρουσία πλήθους μελών και φίλων την πίτα του συνδυασμού “Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης” στο Μακρυχώρι.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο κ. Κολλάτος ανέφερε:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας   που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  το βράδυ στο Μακρυχώρι .

Η μαζική παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα ως παράταξη, για το καλό του δήμου μας και των  δημοτών  μας. Ευχές σε όλους για καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή!

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ακόμη είπε   :

Είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη και δυνατή   οικογένεια και έχουμε  έναν κοινό στόχο και αυτός είναι να πάμε τον δήμο μας ένα βήμα μπροστά ,παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν προσπαθούν  όλοι μαζί να στηρίξουμε τον πολίτη τον δημότη τον πάσχοντα τον αναξιοπαθούντα να είμαστε δίπλα του στην καθημερινότητα του .Για αυτόν τον τόπο έχουμε όραμα δεν ταιριάζει σε εμάς να είμαστε διαχειριστές μιας κατάστασης .

Είμαστε έτοιμοι  με του που θα ανοίξει το ΕΣΠΑ να κάνουμε έργα για κάθε μικρό και μεγάλο χωριό έχουμε έτοιμες μελέτες η τεχνική μας υπηρεσία ειναι έτοιμη σε νέα  έργα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο  .

Για εμάς προτεραιότητα είναι ο πολίτης μαζί θα προχωρήσουμε για έναν δήμο που ονειρευόμαστε μαζί θα προχωρήσουμε και τα επόμενα χρόνια για το καλό του τόπου μας”.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης από την ενορία του Μακρυχωρίου .

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ευθύμιος Μπουζέκης που κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com