ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Κώστας Κολλάτος: Σαν δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε πάντα κοντά και δίπλα στην τρίτη ηλικία 

Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ του Πυργετού  σε μια εκδήλωση που τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τεμπών Κ. κολλάτος, δημοτικοί σύμβουλοι ενώ ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος Ρούσος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Ο κ. Κολλάτος  ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα κοντά στην τρίτη ηλικία και θα προσπαθεί για το καλύτερο για όλους τους Δημότες ,εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή και ζωντάνια των μελών των ΚΑΠΗ στην όμορφη αυτή εκδήλωση, δηλώνοντας και αυτός την αμέριστη υποστήριξη στα μέλη των ΚΑΠΗ. Σε αυτούς άλλωστε χρωστάμε τα πάντα όλοι μας .

Τέλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ  που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους .

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Τεμπών  κ.Αχιλλέας Διψάνας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πυργετού  κ.Αθανάσιος Λαΐνας .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  και ένα πρόσωπο αγαπητό στην περιοχή του Πυργετού αφού βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και δεν ειναι άλλος απο τον Αντιπρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ και ιατρό κ. Αθανάσιο Καργιώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας , οι Αντιδημάρχοι  κ. Αχιλλέας Διψάνας και Αστέριος Σαΐτης, οι Δημοτικοί  Συμβούλοι  κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,Χρήστος Τσάτσαρης, ο Προέδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο Προέδρος Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας,το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Ρούπας,η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα Αννα Μαγαλιού -Καραπάνου ,μέλη Τοπικών Κοινοτήτων  συλλόγων και φορέων  της περιοχής .

Μετά την κοπή της  πίτας ακολούθησε γλέντι αφού η βραδιά περιελάμβανε δημοτική και λαϊκή ορχήστρα και ο χορός είχε την τιμητική του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ