ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αποκριάς, ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει ένα  Παραδοσιακό ελληνικό λαϊκό γλέντι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Χορευτές μέλη χορευτικών σχημάτων της πόλης μας θα σύρουν το χορό υπό τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας με την καθοδήγηση του πολυτάλαντου συμπολίτη μας Μιχάλη Μαντέλα. Οι μουσικοί θα περπατήσουν στους δρόμους της πόλης και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο καλώντας τους στην πλατεία. Θα συμμετέχουν χορευτές από τα Πολιτιστικά Κέντρα Αγ Κωνσταντίνου και Αγ Γεωργίου καθώς και από την χορευτική ομάδα των υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων

Επίσης, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του τμήματος μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας θα επιδείξουν την τέχνη τους στο ψήσιμο και στο σέρβις.

Καθαρή Δευτέρα

Επίσης, όπως κάθε χρόνο την Καθαρή Δευτέρα διοργανώνεται η κεντρική εκδήλωση του Δήμου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα διοργανώσουν οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινοτήτες στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου.

Στην κεντρική εκδήλωση διοργανώνεται παραδοσιακό ελληνικό λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Μιχαλέ και θα προσφερθούν σε όλους τους παρευρισκόμενους, η παραδοσιακή φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ