ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία και σε φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μουσικών συνόλων του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte” το βράδυ της περασμένηςΠαρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017στην αίθουσα δεξιώσεων «HamosPlace» στην Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών συνόλων κ. Κωνσταντίνος Μάτης,πλαισιωμένος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου,καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους των συνόλων και έκανε ένα μικρό απολογισμό της πολύ πλούσιας καλλιτεχνικά περασμένης χρονιάς.Στην αναφορά στις πετυχημένες εμφανίσεις των χορωδιακών συνόλων στα χορωδιακά φεστιβάλ του Ναυπλίου, Αιδηψού, Μυκόνου και Νίκαιας Αττικής τόνισε  τη στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε με τον όμιλο Unesco Πειραιώς και νήσων, το χαμόγελο του παιδιού και τους προσκόπους της Λάρισας.

Επίσης σημείωσε την εντυπωσιακή στελέχωση όλων των χορωδιακών συνόλων(προκαταρκτικό, παιδικό-νεανικό, μικτό) με πολλά νέα μέληκαι εξήρε τόσο τον ζήλο όλων των χορωδών στις πρόβες, όσο και την αγάπη τους στην πολυφωνική μουσική τέχνη. Κλείνοντας, ανακοίνωσεστους παρευρισκόμενους ότι η μικτή χορωδία του συλλόγου προετοιμάζεται εντατικά ενόψει τεσσάρων συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν γιατην εθνικήεπέτειο της 25ης Μαρτίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, την μικτή χορωδία του Μορφωτικού συλλόγου Τυρνάβου και τα μουσικά σύνολα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με πολύ τραγούδι και χορό από μουσικό σχήμα που αποτελούνταν από τους καθηγητές Χρήστο Καλαμπούκα, Βασίλη Μπαλογιάννη, Γιάννη Σαμόλαδο, Φωτεινή Γεωργίου, Έφη Φαρμάκη και μαθητές των εργαστηρίων του συλλόγου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com