ΕΙΧΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Απτόητος παρά την περιπέτειά του ο μεγαλομετόχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας, που τα ξημερώματα είχε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητό του συγκρούσθηκε με νταλίκα χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να πάθει το παραμικρό, προχώρησε το πρωί σε δηλώσεις στο «βυσσινί» ραδιόφωνο αναιρώντας την απόφασή του να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ!

Δηλώνοντας, λόγω της ημέρας, ερωτευμένος με την ΑΕΛ, ο κ. Κούγιας απέδωσε τα περί πώλησης σε συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«… Βλέποντας το πόσο κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την συναισθηματική μου φόρτιση, πήρα μια απόφαση. Αποφάσισα να μην πουλήσω τις μετοχές μου και να παλέψω μαζί με τους οπαδούς μας να κάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη. Πήρα λοιπόν αυτήν την απόφαση και θέλω να το πω από το ραδιόφωνό μας. Ας το ακούσουν καλά αυτοί που νταραβερίζονται αυτές τις μέρες. Θέλω να μείνω για πάντα. Είμαι άνθρωπος που παίρνει πολλές χαρές στη ζωή του και παλεύει για αυτό.  Αυτό είπα και στον Τσιώλη χθες… Πως προχωράμε… Έχουμε να δώσουμε έναν αγώνα επιβίωσης και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός για φέτος. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω πάρα πολύ και αυτούς τους ανθρώπους που κρατούν ακόμα επιφυλάξεις να τους πείσω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καλό.» είπε ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας».

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Υλίκης, όταν το όχημα που οδηγούσε ο κ. Κούγιας τράκαρε με φορτηγό-νταλίκα, χωρίς ο ίδιος να τραυματισθεί.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο, καθώς το καλοκαίρι του 2008 και πάλι στην εθνική οδό, στο ύψος των Μαλγάρων, ενεπλάκη σε ατύχημα και πάλι με νταλίκα χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ