ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΡΩΓΗ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου “Αρωγή”για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκδηλώσεις  ξεκίνησαν με εκκλησιασμό  και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και συνεχίσθηκαν με την κοπή της πίτας και τις εκλογές στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨ΓΑΖΕΤΑΣ¨.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουκούλης Γεώργιος ανέπτυξε τις δράσεις του συλλόγου την τελευταία διετία και την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού. Όπως ανέφερε ο κ. Κουκούλης Γιώργος ¨Ο εθελοντισμός δίνει νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες, λιγότερο ή περισσότερο ξεχασμένες, όπως είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινωνική προσφορά, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Ο εθελοντισμός δεν είναι ζήτημα επιβολής. Είναι προσφοράς ψυχής. Όλοι μαζί λοιπόν, να κάνουμε τον εθελοντισμό πράξη, να κάνουμε τον εθελοντισμό στάση ζωής. Σας  καλούμε  να ενστερνιστείτε και να διαδώσετε την ιδέα  του εθελοντισμού, σας καλούμε βρεθείτε κοντά στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΩΓΗ» για μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το Δήμο μας   την πιο εθελοντική πόλη άρα πιο άμεση, πιο προσιτή, πιο ζωντανή, πιο ανθρώπινη¨.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα η «Η ΑΡΩΓΗ»  καταξιώνεται στη συνείδηση  των κατοίκων του Αμπελώνα, και όλο και περισσότεροι Αμπελωνίτες τον εμπιστεύονται  για το κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος από την  αρχή της λειτουργίας του συλλόγου. Η καλλιέργεια της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Ο κ Κουκούλης Γιώργος ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου και ιδιαίτερα ευχαρίστησε  τους μαθητές και τους δασκάλους  του 2ου & 3ου Δημοτικού σχολείου για την συγκέντρωση ρούχων και παπουτσιών και την προσφορά τους στο Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα Χρυσοβέργης Κων/νος , ο πρώην Δήμαρχος Αμπελώνα Χρυσοβέργης Αθανάσιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα Μουγδή Τούλα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποιήθηκε η εκλοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Εξελέγησαν οι: Αναγνώστου Χαρίκλεια, Ανδρεοπούλου –Τζαφέρη Ιωάννα, Κουκούλης Γεώργιος, Μίχου – Χρυσοβέργη Κυριακούλα, Γκουγκουστάμος Δημήτριος και αναπληρωματικό μέλος Καφφές Αστέριος. Οι νεοεκλεγέντες μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών θα συνέλθουν  για να συγκροτηθούν σε σώμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ