ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΤΑΔΟ

Το ιατρικό δελτίο των «βυσσινί»

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Π. Ουρτάδο ανακοίνωσε με η ΑΕΛ, ενώ προσωπικές ευχαριστίες προς τον ποδοσφαιριστή απηύθυνε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας.

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Πολ Ουρτάδο, τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα για την αγωνιστική και μη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

Ο Α. ΚΟΥΓΙΑΣ

«Τον Ουρτάδο τον έχω κοντά μου απ’ όταν ήταν ακόμη παιδί και ζήσαμε μαζί μόνο χαρές.

Μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο της Παναχαϊκής από την Γ’ Εθνική στη Β’ ως πρωταθλητές, παρά το αποδεδειγμένο κυνήγι που φάγαμε, μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Β’ Εθνική στη Super League επίσης ως πρωταθλητές και κοντά μου έγινε διεθνής με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της Βενεζουέλας.

Το πρώτο που του εύχομαι είναι υγεία και είθε η οικογένειά του να βρει τη θέση που της αξίζει στη χώρα της, όπου είναι μια σημαντική οικογένεια κι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Στον Πολ εύχομαι επίσης να συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα»!

Ο Π. ΟΥΡΤΑΔΟ

Απ’ την πλευρά του ο Πολ Ουρτάδο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε στην ακόλουθη αποχαιρετιστήρια δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ και περήφανος που ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω στην άνοδο, την οποία και πετύχαμε, με συνέπεια φεύγοντας να την αφήνω στην Super League.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειάς τους, αλλά και σ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και της πόλης της Λάρισας, που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή.

Να ‘στε όλοι βέβαιοι πως αυτή την ομάδα θα την έχω καθημερινά στο μυαλό και στην καρδιά μου».

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

 

Νέα αγωνιστικά προβλήματα, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Τσιώλης, καθώς το όνομα του Αναστασόπουλου προστέθηκε δίπλα σε αυτό του Βαρέλα.

Ο Ν. Αναστασόπουλος αντιμετωπίζει μικροπ΄ρόβλημα (διάταση) ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο ισχύει και με το Βαρέλα που παρουσίασε αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται πως στην προπόνηση της Τετάρτης οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να επανέλθουν σε ομαδικό πρόγραμμα, στο οποίο επέστρεψαν και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Μανώλης Μονιάκης, που υπολογίζονται κανονικά για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, ενώ επιστρέφει και ο Μίλος Ντέλετιτς που εξέτισε την ποινή του.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ