ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΓΙΑΣ!

Διαβάστε τι προκάλεσε την «έκρηξη» με κατάληξη το αστυνομικό τμήμα

Απρόοπτες όσο και σημαντικές εξελίξεις για τη μείζονα αντιπολίτευση και το Γρ. Καλαγιά δρομολογούνται μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς με θέμα τους δασικούς χάρτες και την άδοξη κατάληξή της μετά από λίγο, αφού δύο μέλη της παράταξής του δείχνουν αποφασισμένα να αποχωρήσουν από το «Δώτιον Πεδίον»,

δηλώνοντας έτοιμα να αποστείλουν σχετικές επιστολές ανεξαρτητοποίησης!

Η έκτακτη συνεδρίαση και τα όσα απίστευτα ακολούθησαν έφεραν την έκρηξη δύο δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, καθώς αργά το βράδυ με αναρτήσεις τους οι κκ Αντώνης Μπεινάς και Θωμάς Σιμούλης δηλώνουν αποφασισμένοι να ανεξαρτητοποιηθούν με τον πρώτο να περιγράφει «αγώνα κατς και προσωπικά θέματα μεταξύ δύο ανδρών, στα οποία δεν θέλει να πάρει μέρος»!

Ο κ. Μπεινάς επιμένει για συνεδρίαση-παρωδία που κατέληξε στο αυτόφωρο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δηλώνει «παρών στην αντιπολίτευση του δήμου, τιμώντας τους δημότες που τον ψήφισαν».

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η «έκρηξη» στη συνεδρίαση προκλήθηκε με την αναφορά σε παλιότερη ιστορία, τουλάχιστο 3 ετών, που ενέπλεκε τον κ. Καλαγιά σε δικαστική υπόθεση με τον αποβιώσαντα πρόεδρο της κοινότητας Σκλήθρου Β. Σακαρέλο, με το δήμαρχο Αγιάς Αντ. Γκουντάρα να αναφέρεται σχετικά, για να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ενώ στο μεταξύ αρκετοί σύμβουλοι αποχώρησαν από την αίθουσα με την αντιδήμαρχο Αγιάς Χρ. Γιαννουλέα να καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μηνύσει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης!

Η «πυροσβεστική» παρέμβαση Γκουντάρα προς την αντιδήμαρχό του απέτρεψε τελικά τα χειρότερα, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταματήσει και τις αποχωρήσεις των δύο δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από την παράταξή τους, με τον ίδιο πάντως τον κ. Καλαγιά να αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα σημειώνοντας πως δεν κατηγορεί τους εύθικτους συναδέλφους του που αποχώρησαν από την ομάδα «αν και ελπίζω να τους πείραξε μόνο η συμπεριφορά μου και να μην είναι άλλος ο λόγος».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ