ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΕΜΠΩΝ

Κοινή συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ.Νίκο Παπαδόπουλο, του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, του δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργο Δέδε, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Κατά την συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος φλέγοντα θέματα τα οποία αφορούν στην επίσπευση του έργου παράκαμψης στον Ευαγγελισμό, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις αλλά και στην επίσπευση της μελέτης του έργου στον κόμβο Ραψάνης, στο ύψος του Πυργετού, με χρονικό ορίζοντα πριν από το Πάσχα. Επιπλέον, συζητήθηκε το αίτημα του βουλευτή και των δημάρχων για ελεύθερη διέλευση των κατοίκων του Δήμου Τεμπών και πρώην Δήμου Ευρυμενών, από τα διόδια των Τεμπών.

Από την πλευρά του ο κ. Δέδες δεσμεύθηκε για σύντομη ολοκλήρωση  των μελετών με χρονοδιάγραμμα ως τα τέλη Μαρτίου αλλά και για την δυνατότητα ελεύθερης διέλευσης των κατοίκων στους δυο δήμους. Χαρακτήρισε τα έργα υψίστης προτεραιότητας λόγω δεσμεύσεων με την κοινοπραξία, δίνοντας ορίζοντα ολοκλήρωσης τους έως  τον Αύγουστο αυτού του έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ