ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΨΑΝΗΣ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, που διανθίστηκε με   χορό, έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Ραψάνης του Δήμου Τεμπών  την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Τεμπών και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ραψάνης .

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε :

Ευχήθηκε καλη χρονιά με υγεία αισιοδοξία δύναμη προκοπή και δημιουργικότητα , οι εποχές είναι δύσκολες ,οι συγκυρίες δύσκολες ,θα πρέπει να βρούμε το σθένος και την  γενναιότητα να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις αντιξοότητες .

Στην ατζέντα μας είναι παρά πολύ ψηλά η κοινωνική πολιτική του δήμου μας, προσπαθούμε μέσα από τις δομές του δήμου να στηρίξουμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τους ανθρώπους τους πάσχοντες που έχουν πραγματική ανάγκη .

Να αναδείξουμε εκείνα  τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν λαό και τον εθελοντισμό και την συμμετοχή και την αλληλεγγύη και την συναδελφικότητα .

Η Ραψάνη για εμάς είναι ένα σημείο αναφοράς .

Στόχος μας ως Δήμος Τεμπών, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών μας, είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, προσφέροντας σημαντικό και ουσιαστικό έργο κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΑΠΗ και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι για την οργάνωση  της σημερινής  εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη  οι Αντιδημάρχοι  Αχιλλέας Διψάνας και Κώστας Νταφούλης , οι Δημοτικοί  Συμβούλοι  Γεώργιος Μανώλης, Ευθύμιος Μπουζέκης, Δημήτριος Μαιμάρης και Γεώργιος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας, ο Προέδρος Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης  Νικόλαος Γαγάρας , μέλη Τοπικών Κοινοτήτων καθώς συλλόγων και φορέων  της περιοχής .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ