ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στις 13:30 μ.μ. στο  Μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος, θα δοθεί παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νομού Λάρισας“Άλκηστις’’.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του  Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα», που διαρκεί από την Πέμπτη 9 έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και διοργανώνεται στη πόλη της Λάρισας για ένατη συνεχή χρονιά. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερο από είκοσι πολιτιστικοί σύλλογοι, ανάμεσά τους και ο Σύλλογος «Άλκηστις» με σκοπό τη συλλογή τροφίμων που προορίζονται για τα κοινωνικά συσσίτια της πόλης.

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας ανταποκρινόμενο θετικά στην πρόσκληση του Συλλόγου « Άλκηστις», στηρίζει και αυτό,  μεταξύ άλλων φορέων, έμπρακτα το φεστιβάλ, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, παραχωρώντας το χώρο και ενθαρρύνοντας το κάλεσμα για προσφορά τροφίμων  στον συνάνθρωπό μας.

Μοναδικό «εισιτήριο»για την εν λόγω παράσταση αποτελεί η προσφορά τροφίμων σε ειδικό καλάθι που θα βρίσκεται τοποθετημένο στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Η παράσταση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας του Ιδρύματος, αλλά και στο ευρύ κοινό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ