ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Ο Πρόεδρος του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» Σωτήρης Σουλούκος ευχήθηκε στις μικρές αθλήτριες και τους γονείς τους να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα τμήματα όλων των ηλικιών. Οι «τυχερές» της ημέρας παρέλαβαν δώρα που ήταν προσφορά των χορηγών του Συλλόγου, του βιβλιοχαρτοπωλείου «PAPERBOOK» (Χατζημιχάλη 74) και των καταστημάτων ειδών ρυθμικής γυμναστικής, χορού και μπαλέτου «BALLERIE» (28ης Οκτωβρίου 20) και «ΧΟΡΟΣ» (Ασκληπιού 32).

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ευχαριστεί επίσης για την καθοριστική βοήθειά τους και τους υπόλοιπους χορηγούς του Συλλόγου, το ζαχαροπλαστείο «ΣΟΚΟΛΑ» (Χατζημιχάλη & Ρίζου), για την υπέροχη βασιλόπιτα, το ανθοπωλείο «ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ» (Ιωαννίνων 72) και το κατάστημα “ΜΠΑΛΟΝΙ-ΜΠΑΛΟΝΙ” (Ηρώων Πολυτεχνείου 154) για την πανέμορφη διακόσμηση του χώρου, καθώς επίσης το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ» (Παπακυριαζή 47 & Μακρυχώρι Λάρισας) και τα ταπητοκαθαριστήρια «CARPETCLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ» (10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου), που στηρίζουν ενεργά όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ