ΕΠΕΣΕ ΣΟΒΑΣ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε σήμερα αργά το απόγευμα στο paidis.com, σύμφωνα με την οποία το απόγευμα έπεσε κομμάτι από το σοβά του ταβανιού σε θάλαμο χειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στον οποίο νοσηλεύονταν παιδιά.

Ευτυχώς από την πτώση του σοβά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο θάλαμος εκκενώθηκε και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλο θάλαμο.

Το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα του νοσοκομείου και σίγουρα απαιτούνται άμεσες απαντήσεις για το αν η πτώση του σοβά ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν ή αν η πτώση ανέδειξε ένα γενικευμένο πρόβλημα.

Περιμένουμε τις απαντήσεις.

φωτο αρχείου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

  1. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΓΝΛ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ.ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ Η ΚΡΙΣΗ ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΔΙΟΚΗΣΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΑΝ…. ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ.

Comments are closed.