ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γεμάτη ειρωνεία είναι η απάντηση που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ερασιτεχνική για τα οικονομικά της εταιρείας. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος και ο Αντιπρόεδρος Δ’ – Διευθύνων Σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου, αναφέρονται τα παρακάτω:

“Λάβαμε την καθιερωμένη πλέον κάθε Παρασκευή  επιστολή σας και αντιλαμβανόμαστε την αγωνία σας για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ εδώ και ενάμιση χρόνο ούτε φορολογική ενημερότητα έχει, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα έχει, ούτε τα χρέη των προηγουμένων ιδιοκτητών έχει εξοφλήσει, ούτε αδειοδότηση λόγω εξοφλήσεως των χρεών έχει πάρει, ούτε άρση της επιτηρήσεως έχει επιτύχει, έχουν κατατεθεί σε βάρος της δεκάδες προσφυγές ποδοσφαιριστών Ελλήνων και ξένων, στην ΕΠΟ, στην UEFA, στη FIFA, στην Επιτροπή Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών στον πλανήτη Άρη, έχουν κατατεθεί δεκάδες αγωγές από αυτούς που κατασκεύασαν και έβαψαν το νέο σύγχρονο υπόγειο στάδιο που κατασκευάζει ο κ. Κούγιας στην Πλατεία Ταχυδρομείου με δάνεια από την Παγκόσμια Τράπεζα και θα σπεύσουμε άμεσα να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας. Παρακαλούμε όμως όλες αυτές τις οφειλές μας να μην τις κοινοποιήσετε στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ,γιατί με όλες αυτές τις οφειλές που δημιούργησε ο κ. Κούγιας θα χάσουμε την Αδειοδότηση που είχαν εξασφαλίσει οι κ.κ. Πηλαδάκης και Πλεξίδας.

Όσον αφορά στην ημερομηνία της έκτακτης αυτής γενικής συνελεύσεως, θα παρακαλέσουμε ο γενικός γραμματέας του μητρικού μας σωματείου κ. Νάκας, να επικοινωνήσει με τον έμμισθο Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Μπαλατσούκα, σημαίνων μέλος του μητρικού σωματείου, με τον οποίο θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της Γενικής Συνελεύσεως, όπως κάνατε και στο παρελθόν, με όλους τους παλιούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι εν αντιθέσει με μας, είχαν εξασφαλισμένες αδειοδοτήσεις, λόγω της φερεγγυότητας τους προς το ΙΚΑ, προς το Δημόσιο, προς τους ποδοσφαιριστές, προς τους πιστωτές και προς τις τράπεζες και ουδέποτε προσπάθησαν, παρότι όφειλαν  9 εκατομμύρια ευρώ, να εντάξουν την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, και εφόσον δεν το κατάφεραν να την συνενώσουν με την ΠΑΕ Βέροια, του εντιμότατου φίλου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αρβανιτίδη.

Κύριοι επιτέλους αντιληφθείτε ποιος είναι ο ένας και μοναδικός στόχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και μην προσπαθείτε να αποπροσανατολίστε, τόσο τον κόσμο όσο και τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, γιατί τη Δευτέρα στις 19:30 εμείς έχουμε πόλεμο.

Όσο για το 10% των μετοχών σας γνωρίζετε ότι είναι εντελώς διακοσμητικό, όπως διακοσμητικός είναι και ο ρόλος του εκπροσώπου σας στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και γι αυτό τη θέση αυτή την έχετε αποποιηθεί εγγράφως και γι αυτό το λόγο άλλωστε δεν έχετε απευθείας απαντήσεις για όλα τα αγωνιώδη ερωτήματα σας.

Επειδή μέλος του μητρικού μας σωματείου είναι και ο Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας, όπου διατηρούμε τους λογαριασμούς μας και κάνουμε όλες τις συναλλαγές και πληρωμές μας, καλέστε τον στο συμβούλιο σας, πιείτε κι ένα τσιπουράκι και ρωτήστε τον αν συμπληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού μας κεφαλαίου από 360 χιλιάδες (γιατί τόσο αποτιμήσατε τότε την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων όταν τη δωρίσατε στον κ. Πλεξίδα) σε 1 εκατομμύριο,  εάν υπάρχει έστω και οφειλή ενός ευρώ σε οποιονδήποτε εργάζεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ, εκτός του ραδιοφώνου όπου οφείλεται ένας μισθός, πότε πληρώνεται το ΙΚΑ και η Εφορία, γιατί όλα πληρώνονται μέσω τραπέζης και πόσο είναι το παθητικό φέτος εξαιτίας της ανεξαρτησίας της ΑΕΛ και της μη προσελεύσεως του κόσμου (για την οποία βάλατε ένα χεράκι), το οποίο καλύφθηκε από την αύξηση του μετοχικού μας κεφαλαίου”.

Υ.Γ. Για να μην αγωνιάτε, θέλουμε να σας κάνουμε την πρόσκληση αντί γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, να κάνουμε μια κοινή έκτακτη γενική συνέλευση, ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωματείου ΑΕΛ, Δημάρχου Λαρισαίων, Εκπροσώπων όλων των φορέων της πόλης (Επιμελητηρίου, Εργατικού Κέντρου, Εμπορικού Συλλόγου κτλ) κι εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, όπου η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών της στοιχείων, θα γνωστοποιήσει ποιο είναι το νομικό καθεστώς αυτή τη στιγμή του AEL FC ARENA και θα γίνει συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην προοπτική της.
 
Ως τόπο, ημερομηνία και ώρα, προτείνουμε την αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ