ΑΠΟ ΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Με παράπονα για τη διαιτησία ο ΠΟΕ

Καλύτερος ο Σμόλικας Φαλάνης πέτυχε μεγάλο «διπλό» στη έδρα του ΠΟΕ επικρατώντας με το «φτωχό» 0-1, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Δάσσιο, Τσιρβούλη να διευρύνει τη νίκη του, ενώ ο Δάσσιος είδε τη μπάλα στο 70’ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι κρίθηκε τελικά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Κολοβού, που υποδείχτηκε στο 80’ όταν ο Τσιρβούλης ανατράπηκε εντός περιοχής, με το σκόρερ να γράφει το 0-1 από τα 11 βήματα, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, την ώρα που οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπούσια που αποχώρησε από το παιχνίδι στο 78’, ενώ παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΠΟΕ βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση.

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής): Μαστοροδήμος, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Καρλιάμπας, Περτζιόνι, Μάρκου (72′ Μπούσιας (78′ λ.τ. Γεωργούλας)), Πετκολάι, Μπαλαμώτης, Καραμάνος (58′ Μεσούρ), Ματούλας, Τσένος.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Μητρακούλης (65′ Μανακούσιος), Πρίφτης, Κολοβός Κ., Κολοβός Χρ., Τσιρβούλης (82′ Παπαδάμος), Κόκρας (85′ Σαλγκάμης), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. του ΠΌΕ και συγκεκριμένα του κ.Αλκη Παλαγκα με αφορμή τη σημερινή διαιτησία του κ.Καραγιαννη και των βοηθών του στο ΜΑΤΣ ΠΟΕ-ΣΜΌΛΙΚΑΣ η οποία ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Συγκεκριμένα άφησε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα τον σοβαρο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Μπουσια Ιωάννη ο οποίος διεκομησθι στο νοσοκομείο. Από την αρχή του αγώνα έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού δίνοντας φάουλ σε κάθε σωματική επαφή μεταξύ των παικτων υπέρ των φιλοξενουμενων οι οποίοι διαμαρτύρονταν συνεχώς χωρίς λόγο και διέκοπταν την ροή του παιχνιδιού.

Δεν απέβαλε τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές της ομάδος Σμόλικας (νούμερα 6,10 )οι οποίοι έπαιζαν αντιαθλητικα. Στην δε γηπεδούχο ομάδα δεν εδωσε υπέρ της 2 περιπτώσεις πέναλτι . Στο δε 85′ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στην φιλοξενούμενη ομάδα με αποτελεσμα να σηκώσει κύμα διαμαρτυριών και να εξοργίσει τους φιλάθλους του ΠΌΕ.

Ο κ.Καραγιαννης θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος που με τα σφυρίγματα του πήγε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα. Παρακαλούμε τους κ. Υπεύθυνους διαιτησίας της ΕΠΣΛαρισας όπως ο συγκεκριμένο διαιτητής να μην ξανασφυριξει παιχνίδια της ομάδας μας.

Είναι ανεπιθύμητος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B ΠΟΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ