Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΑΤΖΙΑ ΤΗΣ  Γ.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ   ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ  ΑΝΣΑΜΠΛ

Η Ιωάννα Τζιατζιά (στη φωτ. δίπλα στην κ.Ιλίεβα) στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδος στον Άγιο Κοσμά

Άνεμος ανανέωσης πνέει στην Εθνική ομάδα γυναικών της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς το ξεκίνημα του καινούργιου Ολυμπιακού κύκλου συνοδεύεται από την προώθηση νέων αθλητριών στο Ελληνικό ανσάμπλ, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, που θα συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα της προηγούμενης «φουρνιάς»

Η Ιωάννα Τζιατζιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

και θα έχει ορίζοντα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Μεταξύ αυτών που δίνουν καθημερινό ραντεβού στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά από τις αρχές του νέου έτους βρίσκεται και η ταλαντούχα αθλήτρια της Γ.Ε.Λάρισας  Ιωάννα Τζιατζιά ,η οποία ξεκίνησε προπονήσεις υπό την επίβλεψη  των προπονητριών  Ιρίνα Ιλίεβα και Εύα Χριστοδούλου.

Η  15χρονη Ιωάννα Τζιατζιά ανακάλυψη του αείμνηστου «πατριάρχη» της Λαρισινής ρυθμικής γυμναστικής  Κώστα Παπαγεωργίου, συνεχίζει τις επιτυχίες που εκείνος οραματίστηκε για το σύλλογο της ΓΕΛ .

Η νεαρή αθλήτρια, της οποίας η επιτυχία προήλθε μετά από προσπάθειες και θυσίες ετών, ευχαριστεί την εξαίρετη προπονήτριά της Ευαγγελία Γκουντρουμπή, η οποία είχε καθοριστική συμβολή στην επιτυχία της, καθώς και τον  πρόεδρο της ΓΕΛ κ. Βαγιόπουλο Γιώργο για την αμέριστη βοήθεια που της παρείχαν.

Τέλος καλεί τους αρμόδιους φορείς  και κυρίως τη Δημοτική αρχή της Λάρισας να στηρίξει έμπρακτα το άθλημα, το οποίο έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στην πόλη, ώστε η ρυθμική γυμναστική να αποκτήσει κάποια στιγμή το μόνιμο σπίτι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ