ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΙ (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου “ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ-ΜΠΟΥΡΑΝΙ” στο καφέ – ουζερί Αστόρια, στην πλατεία του Τυρνάβου.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθοουσα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος  Κ. Κουλιός, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου Γ. χαλούλης, ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και δημοτικός σύμβουλος Τ. Ψύρρας και ο επικεφαλής της Δράσης πολιτών Αστ. Ροντούλης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε μεταξύ άλλων και ο Ανδρέας Χριστοδούλου γιος του αείμνηστου Ευάγγελου Χριστοδούλου, πρωτεργάτη των εκδηλώσεων του Μπουρανί και εκ των κατασκευαστών των πήλινων ομοιωμάτων φαλών.

Την πίτα έκοψαν ο κ. Κουλιός και ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Πανταζής που ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους και επιτυχία στις εκδηλώσεις της αποκριάς και του μπουρανί.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Χρήστος Δαλυνός και το επιτελείο του, ενώ ιδιαίτερο τόνο στην βραδιά έδωσε ο γνωστός κιθαρωδός Φίλιππας Λιάνος με τα τραγούδια του.

Τυχερή της βραδιάς η Σωτηρία Πατσιαούρα που βρήκε το  φλουρί  της πίτας το οποίο αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή 50 € προσφορά του συλλόγου για αγορές από τα καταστήματα Ιωάννη Ψαθά συν ένα δώρο από τον κ. Ψαθά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ