Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΤΟΥΒΛΑ

Σε μεγάλα κέφια οι τέως υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου μίλησαν για όλους και για όλα στους δημοσιογράφους μα και τους πολίτες που έσπευσαν να ενημερωθούν για την «Ώρα Αποφάσεων», με τον πρώτο να μην ξεχνά τους αγρότες και τη δεύτερη να καταπιάνεται από τα τούβλα μέχρι και τα αεροπλανοφόρα!

«Όταν φορολογείς την παραγωγική διαδικασία είναι σα να βάζεις χειροπέδες στα χέρια του Αντετοκούνμπο και μετά να του ζητάς να παίξει στο NBA!», υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης, με την Άννα Διαμαντοπούλου να παραλαμβάνει τη σκυτάλη ερωτώμενη για το νέο ξεκίνημα με παλιά ωστόσο «υλικά».

«Αυτή η κουλτούρα δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, ταυτίζοντας τους ανθρώπους με τα τούβλα, με τη μόνη αλλά και μεγάλη διαφορά πως οι άνθρωποι έχουν εμπειρίες και κρίνονται με βάση τη διαδρομή και τον τρόπο άσκησης εξουσίας», κατέληξε, για να συμπληρώσει με νόημα πως «το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε ως κίνημα στον τόπο και τα λάθη του θα κριθούν από την Ιστορία».

Κατεβαίνοντας δε από το βήμα έκλεισε και με… αεροπλανοφόρα, «να φτιάξουμε το αεροπλανοφόρο απ’ όπου θα απογειωθούν τα μαχητικά νέας γενιάς, δηλαδή οι νέοι άνθρωποι», είπε για να δεχθεί αμέσως μετά τα πειράγματα του βουλευτή Γρ. Ψαριανού.

Τρέμε Π. Καμμένε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ