ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή το πρωί το ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας,οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαΐτης ,Κώστας Τσεργάς, Αχιλλέας Διψάνας,

οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μανώλης , Γεώργιος Κυρίτσης, Δημήτρης Μαϊμάρης , Αθανάσιος Καραναστάσης , ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας ,η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου Άννα Μαγαλιού-Καραπάνου ,τα μέλη τοπικής κοινότητας Λίνα Σαίτη και Βασίλης Τσέτσιλας καθώς και ο αστυνομικός και μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δ. Τεμπών Μιχάλης Αβέλλας.

Κώστας Κολλάτος :

«Δίνετε δύναμη στην κοινωνία.

Είμαστε κοντά σας, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν και θα υπάρχουν, για τα οποία όμως παλεύουμε καθημερινά.

Οι καιροί  που βιώνουμε ειναι δύσκολη.  Πρέπει να βρούμε το σθένος και την γενναιότητα να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία .

Εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας  για εμάς η τρίτη ηλικία , είστε οι στυλοβάτες ,είστε το φωτεινό παράδειγμα για εμάς τους νέους,συγχαρητήρια σε όλους εσάς  γιατί στηρίζετε εμπράκτως τις οικογένειας σας . Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στον θεσμό του ΚΑΠΗ και θα στηρίξουμε αυτήν την κοινωνική δομή . Χρόνια πολλά με υγεία και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ μαζι».

Την πίτα   ευλόγησε ο ιερέας του χωριού  πάτερ  Ιωάννης της ενορίας του Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε γεύμα στους ηλικιωμένους προσφορά χορηγών της περίοχης καθώς και της τοπικής και δημοτικής αρχής .Τυχερός της χρονιάς ηταν  ο κ.Μπιτσαράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ