ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ARENA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Μήνυμα ενότητας από τους βετεράνους

Παιχνίδι τελικός σήμερα για την ΑΕΛ, που με σύμμαχο και την παράδοση υποδέχεται στις 19.30 στο AEL FC ARENA το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL, έχοντας στο μυαλό της μόνο τη νίκη.

Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με ελλείψεις, καθώς από την αναμέτρηση θα λείψουν οι τραυματίες Μονιάκης, Τικίτο και Αναστασόπουλος, ενώ ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεσή του.

Στην αποστολή, από την οποία θα προκύψει η τελική 18άδα, μετέχουν οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μασούρας, Κόντορ, Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Χοτζάλι, Γκουλουζάντε, Φατιόν, Ευμορφίδης, Ικάουνιεκς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλος, Αγκάνοβιτς, Γκαγιέχο, Καπός, Ναζλίδης, Ρέγες και Τσάκο.

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Γάλλο αμυντικό του Λεβαδειακού, Εντουίν Ουόν, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του για το ματς με την ΑΕΛ, ενώ σίγουρα απόντες θα πρέπει να θεωρούνται ο Βαγγέλης Μάντζιος που παρουσίασε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Θανάσης Μουλόπουλος που αποχώρησε τραυματίας από τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα έχοντας υποστεί εξάρθρωση αγκώνα.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Δημήτρης Στυλιαράς του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Λεβαδειακό. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αλέξανδρος Γρεβενής (Χαλκιδικής) και  Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), με 4ο τον Απόστολο Σημαιάκη (Χαλκιδικής).

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Τέλος σε ανακοίνωση των Παλαίμαχων αναφέρονται τα εξής:

Θεωρούμε χρέος τιμής για ακόμη μια φορά να στείλουμε μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις. Πλέον η κάθε ευκαιρία που χάνεται θα είναι οδυνηρή και θα αποτελεί αγιάτρευτη πληγή στο σώμα της ομάδας μας. Έχουμε 2-3 παιχνίδια κομβικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που θα μας επιτρέψουν να σώσουμε την παρτίδα, που αν χαθεί έστω ένα από αυτά κινδυνεύουμε να ξαναγυρίσουμε στα χωράφια της μιζέριας. Αύριο (Σ.Σ σήμερα) θα διεξαχθεί ένα από αυτά, ας είμαστε λοιπόν όσοι την νοιώθουμε και την στηρίζουμε δίπλα της και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την νίκη….

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ