ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΕΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στην ταβέρνα (Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ) στην Ελάτεια.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας με την ευλογία του Ιερέα του χωριού Πανοσιολογιώτατου Πορφύριου Γκόλαντα αλλά και η βράβευση των παιδιών του χωριού που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στην  ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  που στηρίζουν με την παρουσία τους τον Μορφωτικό Σύλλογο καθώς και τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο που βρίσκεται δίπλα στους συλλόγους και στηρίζει τις προσπάθειες που κάνουνε οι σύλλογοι για να αναδείξουν τον τόπο τους και τον πολιτισμό τους .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος Ευχήθηκε “καλή χρονιά σε όλους, με υγεία υπομονή αισιοδοξία δύναμη, με μια χρονιά δημιουργική ,ευχήθηκε  πάντα επιτυχίες στο σύλλογο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας  θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνετε ετσι με αυτό τον τρόπο να αναδείξετε την περιοχή τον πολιτισμό μας αλλα και την παράδοση μας” .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης και Κωνσταντίνος  Νταφούλης ,ο Πρόεδρος το ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης(αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης )  και κ. Αθανάσιος Καραναστάσης ,καθώς ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνιος Γκανάτσιος και Ιτέας κ.Γ.Βλαχοστέργιος .

Χαιρετισμός προέδρου Συλλόγου.

«Φίλοι προσκεκλημένοι, μέλη του Συλλόγου.Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου, σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για μας συνάντηση.Σας ευχόμαστε  καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχισμένο, δημιουργικό και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα το 2017

Η κοπή της φετινής βασιλόπιτας ήταν μόνο η αφορμή. Ο πολιτισμός ήταν η αιτία. Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό.

Μέσα σ’ αυτές τις  αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με  αυτή  την οικονομική κρίση που βιώνουμε , εμείς εδώ σήμερα  τα αφήσαμε όλα  στην άκρη  γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό.Το ενδιαφέρον για τον πολιτισμό αυτού του τόπου.Η μικρή κοινωνία του χωρίου μας  έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς.  Το Χωριό μας.

Η προσφορά στον πολιτισμό είναι εθελοντική, πάνω από  συμφέροντα και  ματαιοδοξίες. Αυτή εδώ η κοινωνία τα έχει βιώσει όλα αυτά . Έχουμε  τόσα πολλά να κάνουμε! Ελάτε μαζί μας! Βοηθήστε μας, συμβουλεύεστε μας, στηρίξτε μας!

Έχουμε ιστορία και παράδοση. Του αξίζει λοιπόν αυτού του τόπου μια καλύτερη συμπεριφορά από όλους.Ελάτε να υλοποιήσουμε τους στόχους του Συλλόγου,  να καταγράψουμε τα πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία της περιοχής μας.

Ελάτε να οργανώσουμε χορευτικό μας.

Ενδιαφερθείτε. Γραφτείτε συνδρομητές, έτσι ώστε  να γίνουμε ένας δυνατός, εύρωστος και πολυπληθής σύλλογος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ