ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Τραγική κατάληξη είχε η ιστορία του 26χρονου νεαρού από τα Κανάλια του Βόλου, που στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του «Αχιλοπούλλειου» Νοσοκομείου Βόλου.

Ο αυτόχειρας νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και ενώ επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που είχε υποστεί, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο 26χρονος από τα Κανάλια του Βόλου στις 3 Φεβρουαρίου είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 7ο όροφο όπου στεγάζεται η Α’ Παθολογική του Αχιλλοπούλειου, διότι την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει μια άλλη απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων λίγο έξω από τα Κανάλια, αλλά σώθηκε χάρις στην επέμβαση της μητέρας του και συγχωριανών του που προσέτρεξαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Την επόμενη ημέρα και ενώ νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική, ανέβηκε σε μία καρέκλα και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο, χωρίς να προλάβουν να τον εμποδίσουν νοσηλευόμενοι, επισκέπτες και νοσηλευτικό προσωπικό. Τότε, ως εκ θαύματος, σώθηκε καθώς έπεσε πάνω σε χώμα, αλλά είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν μέχρι που κατέληξε σήμερα.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ