ΤΟ F/B, Η ΧΗΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

Απ’ όλα φαίνεται πως διαθέτει ο διαδικτυακός… μπαχτσές αφού πλέον στη διάθεση των ενδιαφερομένων υπάρχει μέχρι και σελίδα η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ προωθεί θέματα χηρείας!

Μετά και την ψήφιση σχετικού άρθρου που αφορά γυναίκες από 52-55 ετών οι οποίες δικαιούνται το 50% της σύνταξης για 3 χρόνια, ενώ στη συνέχεια η σύνταξη διακόπτεται και επαναχορηγείται σε ηλικία 67 ετών, αλλά και γυναίκες κάτω των 52 ετών, οι οποίες πλέον δικαιούνται το 50% της σύνταξης μόνον για 3 έτη και μετά η σύνταξη διακόπτεται οριστικώς, οι αντιδράσεις μετουσιώθηκαν σε σελίδα στο… φατσοβιβλίο.

Και μπορεί οι Λαρισαίοι επώνυμοι διαχειριστές της να υπερθεματίζουν πως στην ομάδα θα υπάρχουν αυστηρά αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ορισμένοι βρήκαν ένα θαυμάσιο βήμα για να βγάλουν «σώψυχα», ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις!

Περιήγηση της γράφουσας στην εν λόγω σελίδα ανέδειξε «μαργαριτάρια», αφού εντοπίστηκαν σχόλια που τονίζουν πως το εν λόγω άρθρο δεν ψηφίστηκε για την καταπολέμηση των εικονικών γάμων αλλά προς άγραν ψήφων των ομόφυλων χηρών « για τις οποίες ”χρειάσθηκε ” το σημερινό ΄΄ισοδύναμο” αρπαγής δικαιωμάτων σύνταξης από τις ετερόφυλες χήρες» , ενώ ακόμη καλύτερα άλλος επισκέπτης της σελίδας σχολιάζει το «κλεπτοκρατικό τόξο και την Πολιτεία που παρακολουθεί αμέτοχη», την ώρα που όπως επισημαίνεται « Οι ισλαμοπιθηκοι  ρημάζουν»!!

Μήπως να το ξαναδούν λιγάκι το πράγμα οι διαχειριστές της σελίδας, γιατί αλλιώς μιλάμε για «φερετζέ» και σελίδα που εξυπηρετεί πιο… «δημοκρατικούς» σκοπούς!

Υ.Γ. Και μην ακούσω τίποτα περί επώνυμων σχολίων τα οποία δεν μας εκφράζουν αλλά μπλα, μπλα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, διότι αν μη τι άλλο όταν κάτι δεν σε εκφράζει πολύ απλά δεν το αναπαράγεις!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ