ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Νωρίς το απόγευμα, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ενημέρωσαν τις Αρχές της Κρήτης προφορικά πως ταυτοποιήθηκε η σορός και πως πρόκειται για τον 20χρονο τότε, Βρετανό Στίβεν Κουκ, που εξαφανίστηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2005.

Δίπλα του βρέθηκε μία ζώνη από κάνναβη, μία φωτογραφική μηχανή, ίνες υφασμάτων και φερμουάρ. Ο σκελετός τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως δεν έφερε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τώρα που ταυτοποιήθηκε η σορός η έρευνα των Αρχών θα επικεντρωθεί στο να εξηγήσει όσο αυτόν είναι δυνατό μετά από τόσα χρόνια, στα αίτια θανάτου του, χωρίς βεβαίως να αποκλείεται η πιθανότητα ατυχήματος.

Επισήμως, την έκθεση των Εγκληματολογικών, θα την λάβει η Κρήτη από την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πρώτη στιγμή είχαν πέσει οι υποψίες στην περίπτωση του Κουκ, αφού ειδικά από τα Μάλια ήταν η μόνη επίσημη αναγγελία εξαφάνισης και έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επίσημη αναγγελία εξαφάνισης άλλου ατόμου από αυτή την περιοχή.

Τον νεαρό άνδρα που έκανε τις διακοπές του στο νησί, είχε δει τελευταία φορά τότε ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από ένα μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.

matrix24.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com