ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ

Μέσα σε αποκριάτικο κλίμα, την πίτα τους για το 2017 έκοψαν οι μαθητές, Υποψήφιοι Αρχιτεκτονικών Σχολών και Σχολών Καλών Τεχνών του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ», το περασμένο Σάββατο, στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου.

Κόβοντας την πίτα, η διευθύντρια Ευτυχία Κουσιωρή ευχήθηκε σε όλους επιτυχία στις εξετάσεις και τους κάλεσε του χρόνου να παραβρίσκονται στην κοπή πίτας σαν φοιτητές. Ιδιαίτερα ευχήθηκε καλές σπουδές στους επιτυχόντες των πρόσφατων Κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικών Σχολών: Αντώνη Γκαραλιάκο (Αρχιτεκτονική Πανεπιστημίου Κρήτης) και Ηρώ Παραφόρου και Εύα Φράντζιου (Αρχιτεκτονική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Από τους καθηγητές του εργαστηρίου, παρόντες ήταν η αρχιτέκτων Κλειώ  Λεβέντη και ο εικαστικός Ηλίας Δόβρης. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε αρχιτεκτονικό βιβλίο, προσφορά των Εκδόσεων Πετρωτός.

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ βρίσκεται στον 6ο όροφο της Μανωλάκη 13-15 και λειτουργεί στη Λάρισα από το 1993 με τμήματα Διακόσμησης και InteriorDesign, υποψηφίων Αρχιτεκτονικών Σχολών και Σχολών Καλών Τεχνών, Κατατακτηρίων Πολυτεχνικών Σχολών και Ζωγραφικής και Σχεδίου Ενηλίκων και Παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ