ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Προσθέτοντας σε εμπειρία και με βλέψεις για διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι μικρές αθλήτριες του Γ.Σ Νίκη Λάρισας κέρδισαν σε παραστάσεις μετέχοντας σε Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, όπου και έκαναν μια ακόμη αξιοπρόσεκτη εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα οι λιλιπούτειες αθλήτριες του συλλόγου έκαναν εξαίρετη εμφάνιση καθώς ανάμεσα σε 40 αθλήτριες της κατηγορίας benjamins 2008 πλασαρίστηκαν στην πρώτη 15αδα στο σύνθετο και των δυο προγραμμάτων, ενώ οι Κανιούρα, Καπλάνη στην μπάλα βρέθηκαν στην 5η και 8η θέση αντίστοιχα και η Κατσαρού Ευθυμία κατέκτησε την 7η θέση στο στεφάνι.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει αθλήτριες και προπονήτριες για τον όμορφο αγώνα τους και ευχαριστεί τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας για την πρόσκληση και τη σημαντική εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλήτριες.

«Ευχόμαστε στις αθλήτριες καλή συνέχεια με υπομονή και επιμονή για δουλειά, μέχρι τον τελικό στόχο που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τις μικρές παγκορασίδες, καθώς Κατσαρού Ευθυμία, Γκιόλβα Χριστίνα, Κιούση Μαγδαληνή, Βαλάση Αγγελική, Καπλάνη Περσεφόνη, Ευσταθίου Βιβή, Κανιούρα Αγγελική , Καρατσουλιά Αγάπη, Μυλωνά Άννα -Μαρία και Νάτση Σταυριέλα διαγωνίστηκαν ανάμεσα σε εκατό αθλήτριες της κατηγορίας τους!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ