ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Τα παράπονα του δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση δέχτηκε το paidis.com με αφορμή τη δημοσίευση επικριτικών σχολίων για την έλλειψη ασθενοφόρου στον Τύρναβο που κατέγραψε η σελίδα, μετά από λιποθυμικό περιστατικό γυναίκας το βράδυ του Σαββάτου, η οποία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της πόλης με ΙΧ αυτοκίνητο.

Χωρίς να αμφισβητεί το γεγονός ο δήμαρχος Τυρνάβου δεν έκρυψε την πικρία του για τα παράπονα που είδαν το φως της δημοσιότητας, επισημαίνοντας τις αυξημένες ανάγκες με αφορμή και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη στην περιοχή.

«Επί 20 ολόκληρα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα στον Τύρναβο και τώρα όλοι σπεύδουν σε καταγγελίες παραβλέποντας την προσπάθεια της δημοτικής αρχής», ήταν το παράπονο του δημάρχου.

Αν μη τι άλλο κατανοητή η πικρία του, ωστόσο το γεγονός παραμένει και ίσως θα αποτελούσε μια καλή αφορμή προκειμένου ο δήμος να εντείνει κι άλλο τις πιέσεις του προκειμένου να επανδρωθεί όπως πρέπει η βάση του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο, διότι κατά τα άλλα δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της όποιας πρωτοβουλίας πάρθηκε για τη λειτουργία του.

Άλλωστε η εύρυθμη λειτουργία της βάσης είναι αρμοδιότητα άλλων φορέων, που τουλάχιστο προς το παρόν δεν έδειξαν την ευαισθησία του δημάρχου, που δικαίως ενίσταται επικαλούμενος τόσο το έργο της δημοτικής αρχής, όσο και τις συντονισμένες προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συντοπιτών του αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Όσο για τη σελίδα, το περιστατικό ερευνήθηκε, αξιολογήθηκε ως σοβαρό και φυσικά καταγράφηκαν τα επώνυμα παράπονα προκειμένου να φτάσουν στα αυτιά των υπευθύνων.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το paidis.com πάμπολλες φορές στο παρελθόν έχει αναδείξει τα προβλήματα στο χώρο της υγείας σε όλο το νομό και ειδικά στον Τύρναβο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ