ΕΙΝΑΙ “ΑΚΥΡΗ” Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ  ΕΔΩ, ΑΦΟΥ… “ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΤΕ” ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Επίθεση του Γ. Κατσιαντώνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Επιτροπή Οικονομικών

Δριμύ κατηγορώ για τη στάση της κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο θέμα της αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό και στις ασαφείς απαντήσεις που έδωσε στην έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και το νέο πακέτο μέτρων ο Γιώργος Κατσιαντώνης ανέφερε:

“Κύριε Υπουργέ, θεωρώ ότι σήμερα το ότι είστε εδώ μαζί μας είναι “άκυρο”, γιατί όπως μας είπατε στην ουσία δεν μπορείτε να μας απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Το καταλαβαίνω απόλυτα διότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη. Σας παρακολουθώ αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας σας και αυτό που βλέπω είναι ότι είστε λίγο …σκυφτός και κατσουφιασμένος. Δεν είστε μόνο εσείς αλλά και όλο το οικονομικό επιτελείο δίπλα σας. Αυτό πραγματικά με κάνει να ανησυχώ. Προφανώς μάλλον επειδή έχετε αγωνία για τα νέα μέτρα που έρχονται.

Ετοιμάζεστε να βάλετε στη… λαιμητόμο ξανά τους συνταξιούχους “βάζοντας χέρι¨ στις κύριες συντάξεις, σφίγγετε κι άλλο τη θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων πολιτών με τη μείωση του αφορολογήτου, αλλά δε μας λέτε τίποτα για τα περιβόητα ισοδύναμα- μέτρα ελάφρυνσης που μοιάζουν πλέον με κακό ανέκδοτο…!!

Η Ανάπτυξη κύριε Υπουργέ που “την τρώμε σαν καραμέλα πικρή” από που έρχεται; Η ανταγωνιστικότητα και οι επιχειρήσεις πως θα ενισχυθούν; Καμία απάντηση.

Κύριε Υπουργέ όμως θέλω τουλάχιστον μια συγκεκριμένη απάντηση, τελικά το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο; Τα νέα μέτρα που θα πάρετε θα δώσουν μια ανάσα στον ελληνικό λαό; Επίσης στην ομιλία σας αναφερθήκατε σε ένα νέο πακέτο. Ένα πακέτο κατά της ανεργίας, που στην ουσία είναι σε διαβούλευση με τους διεθνείς οργανισμούς και το οποίο θα είναι μέσω ενός δανείου. Μπορείτε να μας δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις πάνω σε αυτό το δάνειο; Θα είναι ένα δάνειο-πακέτο που θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα; Υφεσιακό; Προσωρινό;

Καμία απάντηση……”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ