ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ζ. Γρηγορίου: Λογική η εξέλιξη και δεν ανησυχούμε

Αίσθηση προκάλεσε στις τάξεις του τοπικού ποδοσφαίρου η είδηση που αφορά στην ΕΠΣΛ, σύμφωνα με την οποία ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας προχώρησε σε παραγγελία για τον ορισμό πραγματογνωμόνων, οι οποίοι και θα διερευνήσουν την οικονομική διαχείριση της διοίκησης Γρηγορίου για τις χρήσεις 2013, 2014 και 2015.

Η σημαντική εξέλιξη προέκυψε μετά από καταγγελίες και μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε ο σύμβουλος της Ένωσης Λάρισας Αριστοτέλης Γκούμας, ενώ αναμένεται να αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης στο πλαίσιο σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ της ΕΠΣΛ, που ορίστηκε για τις 15.00 το απόγευμα.

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου μιλώντας στο paidis.com ξεκαθάρισε πως θεωρεί απολύτως λογική την εξέλιξη μετά την κίνηση Γκούμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα των ερευνών».

«Το όλο θέμα θα απασχολήσει τη σημερινή μας συνεδρίαση, από κει και πέρα αναμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τα αποτελέσματά της, ενώ επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε νομικά», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ