ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΑΧ. ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ

Δημαιρεσίες σήμερα και στο δήμο Κιλελέρ και τη διάρκεια των οποίων επανεκλέχθηκε πρόεδρος δ.σ. ο κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ     ΨΗΦΟΙ  20 ΚΑΙ 1 ΛΕΥΚΟ (Β. Σταμουλάκης)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ   20  ΚΑΙ  1 ΛΕΥΚΟ

(Β. Σταμουλάκης)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΠΙΝΑΚΑ  ΙΩΑΝΝΑ   ΨΗΦΟΙ 20 ΚΑΙ 1 ΛΕΥΚΟ (Β. Σταμουλάκης)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΟΙ 20 ΚΑΙ ΕΝΑ 1 ΛΕΥΚΟ (Β. Σταμουλάκης)

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ                                                        ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΨΗΦΟΙ  20                ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΨΗΦΟΙ 20

ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ   ΨΗΦΟΙ       20                 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ     ΨΗΦΟΙ  20

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΨΗΦΟΙ      20                ΤΣΙΧΙΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ        ΨΗΦΟΙ  20

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ. ΨΗΦΟΙ  20

ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΨΗΦΟΙ  20                   ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ        ΨΗΦΟΙ  20

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΨΗΦΟΙ 20                   ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      ΨΗΦΟΙ 20

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 21/21

ΔΗΜΑΡΧΟΣ    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΨΗΦΟΙ 21                      ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΒΑΙΟΣ     ΨΗΦΟΙ  21

ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΗΦΟΙ  21            ΠΙΝΑΚΑ  ΙΩΑΝΝΑ    ΨΗΦΟΙ   21

ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΨΗΦΟΙ   21                     ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ   21

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ   ΨΗΦΟΙ  21

ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΨΗΦΟΙ  21                     ΣΚΡΙΜΠΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΗΦΟΙ  21

ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ΨΗΦΟΙ 21              ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΗΦΟΙ  21

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ Σ Αχιλλέας Βαρδακούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου επανεκλέγοντάς με ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο για την πρότασή του για αυτή τη σημαντική θέση. Με τη λήξη της πρώτης περιόδου της θητείας μου κάνοντας ένα μικρό απολογισμό ευχαριστώ τον κάθε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κιλελέρ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια και ιδιαίτερα τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κκ. Ρ. Κομήτσα και Β. Σταμουλάκη.

Θεωρώ ότι διηύθυνα τις συνεδριάσεις του ΔΣ με πλήρη ισονομία πράγμα που θα πράξω και στη νέα μου θητεία. Είναι πεποίθησή μου ότι κάθε συλλογικό όργανο, εκλεγμένο από το λαό, είναι το λίκνο της δημοκρατίας. Οποιασδήποτε παρεκτροπές καταγράφηκαν στις συνεδριάσεις του ΔΣ αφορούν εμένα προσωπικά και, ως πρόεδρος ασκώντας το θεσμικό μου ρόλο,  αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Υπόσχομαι δε ότι για το υπόλοιπο της θητείας μου θα δώσω και το υστέρημα των δυνάμεών μου έτσι ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ να συνεχίσει να χαρακτηρίζεται Ναός της Δημοκρατίας και της σύνθεσης των  αντίθετων απόψεων.

Εύχομαι και ελπίζω ότι όλοι εσείς οι εκλεγμένοι με τις ψήφους των συνδημοτών μας θα συνεχίσετε την ίδια διεκδικητική τακτική. Η σύνθεση των επιμέρους διαφορών οδηγεί, σε πείσμα των στενόμυαλών και των εμμονικών, στην παραπέρα εξέλιξη των κοινωνιών. Η σύνθεση των επιμέρους απόψεων ήταν και παραμένει ο καταλύτης για την εξέλιξη των πολιτευμάτων, για τη γένεση και το πλάτεμα της δημοκρατίας.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα επόμενα δύο χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ με τη γνώση, τη θέληση και την υπευθυνότητας που το διακρίνει θα παραδώσει για ακόμα μια φορά «μαθήματα Δημοκρατίας». Κι εγώ, ο προεδρεύων μεταξύ ίσων και αντάξιων συναδέλφων, θα συμβάλω στη γνώση και τη σωφροσύνη. Να αισθάνομαι τουλάχιστον υπερήφανος που διευθύνω αυτό το σώμα, το Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμου Κιλελέρ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ