ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στο Βόλο.

Ειδικότερα, για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ψήφισαν 128 άτομα και εκλέχθηκαν, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο οι εξής: Δημήτρης Χορταργιάς με 105 σταυρούς, Γιώργος Πέτρου, με 81, Γιάννης Γιαννακόπουλος με 68, Γιώργος Μπανάτσας με 65, Αθανάσιος Βλάχος με 64, Φώτης Καραγιάννης με 51 και Κώστας Γκιάστας με 37. Αναπληρωματικός εκλέγεται ο Γιώργος Ρούστας με 31 σταυρούς, ενώ ο Θανάσης Βογιατζής με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων έλαβε 10.

Για το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε εκλέχθηκαν οι κ.κ. Δέσποινα Θεοδώρου, Τούλα Κεκάτου και Παναγιώτα Φούντα με 70 σταυρούς η καθεμιά.

Στην Εξελικτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κ.κ. Βαγγέλης Μητρούσιας με 78 σταυρούς, Ευθύμης Χούτας με 58 και Γιώργος Παπαγεωργόπουλος με 50. Αναπληρωματική εκλέγεται η Νατάσα Πολυγένη με 33 σταυρούς.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι κ.κ. Φρόσω Παύλου με 73 σταυρούς, η Ελένη Κισσάβου με 62, ο Σωτήρης Ζαχαριάς με 58, η Τούλα Κεκάτου με 57 και ο Αντώνης Φωκίδης με 52.

Στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται οι κ.κ. Βαγγέλης Ρηγόπουλος με 64 σταυρούς, Ρέα Τσιάχα με 63, Κώστας Αποστολόπουλος με 59, Βαγγέλης Κακάρας με 59, Αντώνης Τσελέντης με 50, Χριστόφορος Παπαθανασίου με 47 και Ραούλης Βασίλης με 42.

Τέλος, στις εκλογές για τη ανάδειξη εκπροσώπων της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στο 8ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), εκλέχθηκαν από το ενιαίο ψηφοδέλτιο οι κ.κ. Γιάννης Σιούλας με 86 σταυρούς, Γιώργος Πέτρου με 71, Χρήστος Αρχοντούλης, με 70, Γιώργος Τσιγκλιφύσης με 68 και Τούλα Κεκάτου, με 47. Αναπληρωματική εκλέχθηκε η κ. Φρόσω Παύλου με 45 σταυρούς, ενώ ο Θανάσης Βογιατζής με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων έλαβε 12 σταυρούς και εκλέχθηκε επίσης ως σύνεδρος για τη ΠΟΕΣΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com