Ε(Χ)ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΑΕΛ

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από τη «διακεκαυμένη» ζώνη του βαθμολογικού πίνακα απώλεσε σήμερα η ΑΕΛ στο ARENA, όπου και στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SL παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΛ πλήρωσε για μια ακόμη φορά τις αδυναμίες της στο τελείωμα των φάσεων, αν και η αλήθεια είναι πως απέναντί της βρέθηκε ένας εξαιρετικός Πασχαλάκης, που δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ο ΠΑΣ δεν «κρύφτηκε» απειλώντας να αποχωρήσει ακόμη και με το 3ποντο από το γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση απειλώντας με τον Κόντε, ωστόσο οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, αφού απείλησαν στο 16’ με τον Αβραάμ, για να ανοίξουν το σκορ 2’ αργότερα, όταν ο «παροπλισμένος» Γιοβάνοβιτς που επιστρατεύτηκε στη βασική 11άδα νίκησε τους πάντες στο αέρα μετά από κόρνερ του Βαρέλα, γράφοντας με κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του.

Η αναγκαστική αλλαγή του Ρέντζα στο 24’ λόγω τραυματισμού αποσυντόνισε προσωρινά την ΑΕΛ, με τους παίκτες της να συνέρχονται γρήγορα δημιουργώντας φάσεις με τους Ντέλετιτς και Αβραάμ, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΣ σε μια επίθεση για σεμινάριο «έκρυψε» τη μπάλα εντός περιοχής με τον Κόντε να κάνει ιδανικό τελείωμα γράφοντας στο 41ο λεπτό το 1-1.

Στην επανάληψη ο εκπληκτικός Πασχαλάκης είπε «όχι» σε προσπάθειες των Ντέλετιτς και Αγκάνοβιτς, ενώ ο ΠΑΣ απείλησε με ανατροπή με τον Κοζορώνη στο 71’, ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στο 74’ ο Γιάκος σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας!

Η ΑΕΛ στάθηκε άτυχη και στη φάση του 76’ όταν ο Πασχαλάκης έδιωξε με υπερένταση «κεραυνό» του Ναβάρο, πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα στο 80’, όταν και εξουδετερωμένος έδιωξε με το πόδι κεφαλιά του Τσακοπίνο!

Η τελευταία φάση ανήκει και πάλι στην ΑΕΛ, αφού στο 85’ και πάλι ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε με το κεφάλι να σκοράρει για την ομάδα του, ωστόσο ο Πασχαλάκης πρόσθεσε μια ακόμη απόκρουση στο ενεργητικό του!

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με την ΑΕΛ ακόμη να μετρά τις χαμένες ευκαιρίες, που την κράτησαν στους 21 πόντους στη βαθμολογία.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (24’ λ.τ. Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46’ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70’Ρέγες),  Αβραάμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (78’ Μπέριος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος (83’ Ζάιρο), Κόντε.

«ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΚΟΥΤΡΗ-ΚΟΥΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Κούτρη και του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Α. Κούγια έλαβε χώρα με το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν δόθηκε συνέχεια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ