ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Γ.Γ.Α.  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ενημερώνονται οι Κ.Φ.Α. του ν.Λάρισας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο πως έχει δημιουργηθεί  Πανελλήνια  κίνηση διεκδίκησης των επαγγελματικών-προπονητικών δικαιωμάτων τους, τα οποία ενώ η Πολιτεία νόμιμα τους παρείχε για πολλά χρόνια, ξαφνικά κάποιοι ετσιθελικά και αυθαίρετα  τους τα αφαίρεσαν , με μόνο σκοπό την οικονομική αφαίμαξη τους.

Η Πανελλήνια αυτή κίνηση θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο

α) την αναδρομική επαναφορά σε ισχύ της άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή Γ.Γ.Α.- Α΄ κατηγορίας όλων των Κ.Φ.Α. με ειδικότητα το ποδόσφαιρο  καθώς και των αποφοίτων, με τη συγκεκριμένη ειδικότητα, όλων των ΤΕΦΑΑ της χώρας

β) την άμεση εφαρμογή του ήδη ψηφισθέντος από τη Βουλή νόμου (Ν. 4373/2016  ΦΕΚ Α 49) που δικαιώνει την μόνη πιστοποιημένη από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια  κατηγορία Ελλήνων προπονητών.

Για πληροφορίες-ενημέρωση για τις προγραμματισμένες ενέργειες  και δράσεις  της συγκεκριμένης Πανελλήνιας και με μεγάλη απήχηση κίνησης , οι ενδιαφερόμενοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ,μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο για το ν. Λάρισας Κ.Φ.Α.-προπονητή Γ.Γ.Α.  Α΄ κατηγορίας Τζιατζιά Μιχάλη (τηλ. 6945229681).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ